Golv till altan

Köp bra och billigt golv till altan på nätet

Det finns många olika sorters golv till altan att välja mellan. Valet beror på vad det är för en altan man har. Har man en vinterträdgård i form av ett växthus så kan man tex. välja en marksten av något slag. Har man däremot gjort sitt uterum som en tillbyggnad av huset som är vinterbonat så kan man tex. ett klinkergolv med golvvärme. Golv till uterrum, träggolv, plastgolv, klinker mm hittar man hos Bygghemma, där man också hittar tex. glaspartier och skjutdörrar.


Bilder på trägolven nedan är hämtade från deras hemsida. Söker du inspiration för att finna golv till altan, besök tillverkares, återförsäljares och butikers hemsidor av golv. Här hittar du en sida på nätet innehållande mycket om golv.

golv till altan golv till altan

Bilderna på golv att använda i ett uterum ovan är hämtade från Bygghemma hemsida: Den vänstra trägolvet. Trägolv Kährs Stone Naturoljad Borstad Rökt Gråbrun Ek 3-stav är en gråpigmenterad, naturoljad 3-stav i rustik stil med måttliga färgvariationer. Ek Stones kombination av golvets säregna trätextur tillsammans med den gråa patina naturoljan är ditt fashionabla val för ett modernt hem. Trägolvet är rökt och kraftigt borstat och innehåller stora kvistar. Den högra trägolvet. Trägolv Arena Vit Mattlackad Ek Prime Skeppsgolv är vitlaserat två gånger. Trägolvet har en mattlackad yta i glans 14 och är slipbart. Golvet har hög kvalité och passar lika bra i en stadsvåning som i en villa, som i skärgårdshuset. Trägolv Arena Vit Mattlackad Ek Prime Skeppsgolv läggs med äkta gummilist i elastiskt naturgummi.

Anledningen till att bygga inglasade altaner kan tex. vara att man vill förlänga sommaren, eller att man helt enkelt behöver större utrymme, då kan ett inglasat uterum vara lösningen. Inglasade uterum har blivit väldigt populära ofta inredda med med mycket blommor och blader, man kan tro att dessa uterum blivit växthus. En inglasad altan, inglasat växthus, inglasad balkong eller en vinterträdgård förknippas ofta med avkoppling och inredningen blir ofta därefter, gröna växter och avkopplande möbler tex. en möbelgrupp i rotting. Ett uterum kan tex. vara en altan som man inglasat, ett växthus eller en tillbyggnad av huset. Detta kan sedan inredas på många olika sätt, man kan tex. bygga ett uterum där man kan vistas även vintertid, genom att isolera, använda bra glaspartier, installera värme (tex. ett värmegolv).

Nedan bild på ett golv till altan.

golv till altan

Är du i planeringsstadiet på att bygga en altan så kan man hitta inspiration, tips, ideer och råd genom att titta på bilder av inglasade uterum på de som säljer uterum och tillbehör på deras hemsidor. Ska du inte själv bygga ditt inglasade uterum så kan man i lugn och ro sitta framför datorn och hitta lämpliga företag att ta in offerter från och snart vet man vilken kostnad man kan räkna med för att bygga sitt inglasade uterum. Ju större storlek på uterummet desto högre kostnad för att bygga ett inglasat uterum.

Helt beroende på vad för ingglasad altan man tänker bygga så väljer man golv därefter. Golv till ett inglasat uterum kan tex. vara trallgolv, klinkergolv, laminatgolv eller parkettgolv. Till en oisolerad inglasad altan väljer man som regel ett trägolv som målas och inte ett parkettgolv. Olika golv hittar man också hos BYGGmax. Golven nedan kommer från deras hemsida.

golv till altan golv till altan

Om det vänstra golvet, parkettgolv, om detta golv att tex. använda i ett vinterbonat inglasat uterum : Ett lättskött, lackat parkettgolv som läggs enkelt utan lim tack vare click-system. Plankorna är uppbyggda av tre lager äkta trä som är limmade tillsammans. Om det högra golvet, furugolvet ovan : BYGGmax furugolv är nedtorkad till en fuktkvot så att Du kan använda det inomhus. Sorteringen är en rustik, lite enklare kvalitet som passar bra till gillestugan, barnrummet eller friggeboden.

Golv till altan

Besök annonserna du ser på sidan för att se bilder på olika altangolv, tex. i trä eller klinker samt att se golven inlagda i altaner vilket gör att det är enklare att bestämma sig för vilket uterumsgolv man ska välja. Man kan också få veta fördelar och nackdelar med de olika golvtyperna. Ligger man i planeringsstadiet för byggande av ett uterum så kan mängder av inspiration, ideer, råd och inspiration hittas genom att besöka de som säljer altangolv, kompletta uterum eller byggmaterial till att bygga uterum med. Du hittar en del av dessa längre ner på sidan.

Att bygga en inglasad altan kan man göra själv beroende på vilka kunskaper man har inom området. Att glasa in en altan klarar de flesta men att göra en tillbyggnad av huset får att erhålla ett inglasat uterum kräver helt andra kunskaper. Detta gör att kostnaden kan variera från några tusenlappar till flera hundra tusen kronor. Behöver du hjälp att bygga ett inglasat uterum eller kanske enbart göra en inglasning av altanen så kan du via företaget ServiceStart sända din förfrågan och därefter erhålla en kostnadsfri offert.

Nedan länkar till butiker, återförsäljare och tillverkade av glaspartier, skjutdörrar, inredning, byggmaterial, växthus, kompletta friliggande uterum mm för att bygga en inglasad altan eller köpa ett uterum färdigt. En del av dessa företag har passande golv till uterum och altan, andra rekommenderar andra företag när det gäller att välja golv.

Classicum Expodul Halle
Jabo Jula Novoroom
Kejo Rydsglas Skånska byggvaror
Willabgarden

Bygga inglasad altan

Nedan sidor som sajten innehåller

HEM Glaspartier Golv till altan
Fristående uterum Skjudörrar Staket
Tak till altan Vinterträdgård